Wil jij graag zelf sieraden leren maken van echt zilver of goud? Dat kan! In het professionele atelier van Camille- Maj Sieraden kan je aan de slag, met als uitgangspunt jouw eigen ontwerpen. Tijdens de eerste drie lessen maak je onder begeleiding van ervaren goudsmid Saràh kennis met de belangrijkste basistechnieken van het vak zoals zagen, vijlen en solderen. Je maakt een sieraad van messing. Hierna kan je aan de slag met echte edelmetalen en edelstenen, en ontdek je gaandeweg steeds meer technieken die komen kijken bij het goudsmeden.

Ontwerp en maak je eigen sieraden!

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan in voor de 10 daagse cursus op donderdagavond of voor de cursus op dinsdagochtend (om de week). Lestijden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur en van 9.30 tot 11.30 uur. De groepjes zijn klein, max. 3 personen per les, veel individuele aandacht dus!

De kosten voor deze cursus zijn 350 euro voor 10 lessen van 2 uur.

Liever eerst uitproberen of het goudsmeden iets voor  jou is? Doe dan mee aan de workshop “maak je eigen ring’. Tijdens deze workshop maak je in drie keer twee uur een ring van zilver met een edelsteen of parel naar keuze. De kosten voor deze workshop zijn 150 euro per persoon.

Voor meer info, vragen en beschikbaarheid,  kijk op onderstaand schema of neem contact met mij op via info@camille-maj.nl

 

© 2017 - 2020 Camille-Maj Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel